Friday, December 4, 2009

Lepak-lepak di ofis mummy

Hari ni babah keje... jadi lepas pi swimming, bawak budak2 pi ofis kejab sebab nak download some files. Sebelum tu kami singgah di supermarket utk beli makanan sikit. Di supermarket, tiba2 iffah tpandang satu toy... dia duduk ngadap toy tersebut... then ada seorang tua lelaki pandang2 kat iffah... disebabkan kami nak cepat, aku pun ajak iffah ke kaunter bayaran... lepas bayar, tiba2 bahuku dicuit.. rupa2nya org tua tu tadi.. dia tanya, budak pompuan yg duduk tgk toy tu anak aku ker? Aku pun cakap ye.. then dia kata dia nak belikan toy tu utk iffah... alahai murah hatinya... lepas bayarkan toy tu, dia pun blah.. nasib baik sempat ucap terima kasih... hehehe nak tgk apa toy yg iffah dapat?

 Sekali pandang cam Barbie Tumberline....
 
 rupa2 nya tiruan ajer...
 
 tak pe le iffah, at least dpt present percuma!
 
 
 ahmad sibuk gak suruh amikkan gambar dgn cookies kegemarannya...

masa ni aku suruh depa bdua senyum walaupun masa ni tgh bgaduh rebutkan headphone! ahmad nak tgk wall-e kartun, aini pulak tgh gile tgk michael jackson songs.....
Sekian utk kali ini.....

2 comments:

  1. wahh, bestnya Iffah dpt early Xmas toy.. ntah2 itu santa claus.. hehe

    ReplyDelete
  2. haha agaknya kot! perut dia pun cam perut santa claus!

    ReplyDelete