Tuesday, October 13, 2009

My tulips



Yang bebenonya ada byk benda nak kena buat especiaally preparing reports to present to my supervisors tomorrow... but why am I so lazy... do a little bit report writing, then i switch to FB ler, TradeMe ler.... email ler... hmmm tak focus! Kat blog ni nak update gambar tulip2 ku yang makin gagat kuar hehehehehe.....

 
First time tgk tulip ada 2 buds dlm satu tangkai....





 Yg ni sikembar tulip yg dah mekar sikit!


 
Yang ni pulak satu pokok 2 tangkai... biasanya satu pokok satu tangkai ajer.... hmmm mcm2 yek makhluk ciptaan Allah. Subhanallah!  


Kat sini byk warna2 kuning yg mula keluar.....
Ok.. this weekend hubby keje... kalu weather bagus, aku nak mula gardening lah... Ezi bagi banyak sayur2 dalam pasu tapi lom sempat nak pindahkan lagi.... hehehehe sori Ezi sibuk ler every weekend... ada org bagi pokok strawberry, herbs....  insyaallah akak buat hujung minggu nih.... nanti aku updatekan gambo2nya...


1 comment:

  1. tak mo komen panjang, jelesnye tgk tulip die..

    ReplyDelete