Friday, February 13, 2009

Sleep over party

Salam.... dah seminggu tak tulis dalam blog.. busy sikit dan agak stress sbb study progress yg tak berapa memberansangkan... kena siapkan one chapter by the time my supervisor's back from the US... but masih lagi ada yg lompong here and there.... agak risau jugak tapi apakan daya mood pun tak menentu...

Hmmm this time, I'm gonna to write about a sleep over party... apa kebenda tu? yg bebenonya Aini, anak sulungku dapat invitation utk pegi sleep over party kawan dia... Kawan dia tu, Tarryn namanya celebrates her birthday today (14/2/09) even though her actually b/day was on 4/2... so her parents prepare a birthday party and stay overnight at their house. Aini was kind of excited because she never sleep over at her friend's house. Cuma mak dia ajer yg sedikit rasa anxiety... sbb since duduk NZ nih, mana pernah Aini tu berenggang dgn maknya...

Disebabkan Tarryn tu Christian, kena ler jumpa mak Tarryn bagitau apa2 yg Aini tak bole makan. Tarryn tu pulak ada anjing.. kena ler bagitau pasal anjing... bole sentuh kalu sama2 kering... pasal air liur anjing, pasal samak.... senang kata kat mak Tarryn, "It's better to keep away your dog from Aini". Nasib baik mak Tarry tu understand.... Aini pulak memang tahu apa2 benda yg dia bole dan tidak bole makan...

I wish Aini really has fun with her friends.... ni tengah tunggu Aini call.. bapak Tarryn tadi fetch Aini at 3pm dan bagitau akan call around 7.30pm... hmmm apa citer ler anak dara aku tu... tadi tgk tengok dia mmg really excited.. almaklum jumpa kawan2.. tidur sama, buat benda2 yg girlish2...

Okay.. itu ajer...

1 comment: