Monday, February 2, 2009

Ceritaku...

Salam.. hari ni dah masuk hari Selasa... sebelum terlupa.. Happy Birthday tu anak sedaraku yg "sulung", Aznani Daud.... semalam birthdaynya.... Hmm dia memang anak sedara aka cucu pertama dalam famili ku.... To Nani, busu doakan semoga sihat2 selalu, panjang umur, murah rezeki dan dipertemukan jodoh *wink*.... minggu depan pulak birthday adiknya Badri 12 Feb.. next month pulak 2 org lagi adik Nani.... Bole kata every month, ada saja birthday anak2 sedara aku nih hehehehe..... mmg aku bole jugak ingat birthday beberapa org anak2 sedaraku.. walaupun aku ada 29 anak sedara... cuma depa ajer yang tak ingat birthday aku.... hehehehehe bukan sume, ada jugak yg ingat.. tak baik buat generalization! Rindu jugak kat depa semua nih... dah nak masuk setahun tak jumpa... insyaallah busu balik Malaysia nanti, bole kita bersuka ria!

Sebenarnya bosannya hari ni... keje mmg byk... tapi tak de mood nak buat.. idea nak menulis mcm tak terkeluar dgn lajunya.... tak per.. buat sikit2... yg penting kita mesti ada sikap perseverance ataupun istiqamah.... hmm sesuai dgn main title blog aku ni.... hmm okay.. nak sambung keje... sat lagi nak ada discussion dgn Lyn... elok jugak dicussion tu sbb bole asah sket kepala otak yang dah nak tumpul nih....

3 comments:

  1. betul2..
    once in a while kena channel kan energy kt tpt lain..
    asik tgk prog yg sama jek..
    tepu jgk ler.. :)

    ReplyDelete
  2. keep blogging kak liza . hihi..

    xoxo
    yanacomot

    ReplyDelete
  3. rahmah yg asek dok umah nie pown..,
    dah makin BERtepu dah pale otak..!
    muahaha~

    ReplyDelete