Tuesday, February 3, 2009

Berangan ke Bangkok!

Kalu dapat pi Bangkok.. perkara utama ialah shopping... teringat masa dulu pi sana... bestnya sbb shopping! Malaysia Airlines pulak tengah buat promotion air ticket pulak.... Hmmm berangan nak ke sana dengan anak bongsuku... pi sana pun sebab ada conference... hopefully my abstract paper will be accepted... tapi kena cari teman gak... sapa lah sorng anak sedara ku yang nak ku jadikan "bibik" yek *wink*.. dah offer kat Nani.. diam seribu bahasa pulak minah tu!

Apa benda yg aku buat hari ni? Hmm tak byk mana pun.. writing sket.. tapi tak per at least istiqamah/perseverance tu yang penting.. malam ni aku sambung writng lagi....

Lunch dengan Lyn and Yana... macam biasa kalu dah jumpa mcm2 benda borak...Pi kul 12noon, balik kul 2pm.... Dpt minum bubble tea lagi.. yum yum yum... biarpun cuaca sejuk dan bubble tea pun sejuk, tanganku naik beku pegang cawan tea tu... tapi sbb sukakan...... kalu aku belikan utk anak2 mesti depa suka.... hehehehe tak pe biar mak dia aje yg minum.. later nanti baru belikan utk bapaknya & anak2. hmm next time amik gambo bubble tea tu... bole upload kat sini!

1 comment:

  1. busu.., rahmah nk gak bubble tea tue..! hihihihihihi.. ^o^

    ReplyDelete